Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Havutça, Kaymakam Mantı'yı ziyaret etti

Havutça, Kaymakam Mantı

Gündem, Bonzai'ydi

Bandırma'da,  Bonzai denen uyuşturucunun, gençlerin yaşamlarını tehdit eder boyutlara geldiğine dikkat çekilirken, Bandırma Belediyesi'nde de konuyla ilgili bir komisyon kurulduğu belirtildi.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı'yı ziyaret ederek, Bonzai tehlikesi karşısında alınması gereken önlemleri görüştü. Bandırma Belediye Başkan vekili Erhan Elmastaş ile birlikte Mantı'yı ziyaret eden, Havutça,  Bonzai denen uyuşturucunun, gençlerin yaşamlarını tehdit eder boyutlara geldiğine dikkati çekerken,  Bandırma Belediyesi'nde de konuyla ilgili bir komisyon kurulduğunu belirtti.
Havutça, Bandırma'da, önümüzdeki günlerde gençleri ve velileri uyarmak amacıyla Bonzai konulu bir toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.
 Havutça, önümüzdeki günlerde  Ceza Yasası'na Bonzai kullanıcı ve satıcılarına, alt sınırı iki yıldan başlamak üzere ceza uygulaması konulması için TBMM Başkanlığına yasa önerisi vereceğini sözlerine ekledi.
Kaymakam Ali Mantı ise Bonzai konusunda başta güvenlik görevlileri olmak üzere ellerinden gelen çabayı harcadıklarını vurgularken, ‘' Ancak, bu işin sosyal boyutu var. Polisiye önlemlerle sorunu çözemeyiz. Herkes bu konuda üstüne düşen görevi yapmalıdır. Hep birlikte el ele toplumu yanlış yönlere sevk edecek, böyle kötülüğe sevk edecek ne varsa başta artık 7-8 yaşlarına kadar inen alkol alışkanlığı olmak üzere gerekli önlemleri almalıyız” dedi. 
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli